Astena Update - september 2018

Digitale inspiratie voor bouw & installatie

Een recente studie van de Bouwunie en Confederatie bouw wees uit dat bijna 40% van de Belgische bouwbedrijven meer wil digitaliseren maar met veel vragen zit. Ze hebben niet genoeg kennis en daardoor belandt digitaal werken vaak niet bovenaan de agenda. Aangezien u klant bent bij Astena, heeft u alvast een eerste stap gezet richting digitalisatie. Een ERP-systeem is dé tool om alle uitdagingen die op uw bedrijf afkomen efficiënt aan te pakken: dat heeft u goed begrepen.

Maar het gaat razendsnel in de bouwsector en u moet zorgen dat u ‘mee’ bent met de evoluties en vernieuwingen. Het gezegde luidt niet voor niets ‘Stilstaan is achteruitgaan’. Om u een duwtje in de rug te geven bij uw verdere digitalisering, slaat Astena de handen in elkaar met enkele partners. Tijdens 12 unieke inspiratiesessies van 15 minuten krijgt u originele inzichten en tips over de toepassing van de digitalisering in de bouw- en installatiesector. Een soort professionele speeddating: daar wilt u toch gewoon bij zijn?

We verwelkomen u op 25 september of 2 oktober, telkens van 13u30 tot 17u15. Bekijk het programma en schrijf uw bedrijf in. Zeg ja tegen meer efficiëntie in uw organisatie!

Vragen over onze inspiratiesessies? Neem contact met Pieterjan
 


 

Nóg efficiënter werken met Document Capture.

In veel bedrijven duurt het lang voordat facturen goedgekeurd geraken. Bovendien gaan ze vaak verloren. Met Document Capture worden binnenkomende facturen digitaal ingelezen en verwerkt en wordt het goedkeuringsproces opgestart. Op die manier verloopt het veel sneller, wat een enorme tijdwinst betekent. Document Capture is eenvoudig om mee te werken en kan naadloos geïntegreerd worden met Dynamics NAV.

In september komt Astena met een nieuwe release van Document Capture voor NAV 2017. Dit brengt een aantal extra mogelijkheden met zich mee, die interessant kunnen zijn voor uw bedrijf:

  • Bestanden uit eenzelfde mail kunnen samengevoegd worden tot 1 bestand. Dit is een meerwaarde bv. als de leverancier met de factuur enkele bijlages meestuurt die zeker behouden moeten blijven.
  • Geoptimaliseerde order matching, waardoor facturen correct gekoppeld worden aan een inkooporder. Dit zorgt voor een nog sneller goedkeuringsproces.
  • Het is mogelijk om de factuur automatisch te laten goedkeuren als de order matching aan bepaalde voorwaarden voldoet (bv. een bepaald bedrag of percentage).
  • Verbeterde herkenning van bedragen, bv. met duizendtallen en een spatie/komma/punt.

Kortom, Document Capture helpt uw bedrijf om de documentafhandeling snel en eenvoudig te verwerken. Een waardevolle oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar meer efficiëntie!

Vragen over Document Capture? Neem contact op met Pieterjan!
 


 

Strategische partner voor de toekomst

Een goede lange termijnrelatie met onze klanten is sinds jaar en dag een van onze stokpaardjes. We doen veel inspanningen zodat u vlot met onze ERP-software kunt werken met als doel uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Sinds kort is Pieterjan als Customer Succes Manager uw vast aanspreekpunt om van gedachten te wisselen over nieuwe ontwikkelingen of uitbreidingen in uw ERP-pakket.

Als partner op lange termijn vinden we het ook belangrijk om een sterk adviserende rol te hebben. We zijn méér dan uw IT-leverancier: we zien onszelf als strategische partner in de digitale transformatie van uw bedrijf. We bieden niet enkel oplossingen voor de uitdagingen waarmee uw bedrijf te kampen heeft. We denken ook proactief mee over de uitdagingen die op uw business af komen en hoe we ze samen efficiënt kunnen aanpakken. Deze benadering heeft als gevolg voor ons dat we onze eigen organisatie moeten herbekijken zodat we de juiste mensen hiervoor kunnen inzetten. Maar we zijn ervan overtuigd dat het voor u als klant een meerwaarde betekent dat we met u meedenken en advies verlenen.

In deze context organiseert Astena regelmatig adviessessies. Hiermee geven we u als klant de kans om een aantal uur samen te zitten met een expert van Astena om een aantal ideeën voor de toekomst te bespreken. We luisteren naar uw vragen, problemen en verwachtingen zodat uw bedrijf toonaangevend kan blijven in een snel evoluerende markt.

Interesse in een toekomstgerichte adviessessie? Laat het ons weten!