Wij denken mee met uw sector!

Succesvolle projecten uitvoeren vergt specifieke kennis en ervaring en brengt heel wat administratie met zich mee. Met gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware, afgestemd op de noden van uw sector, verloopt het een pak sneller en efficiënter.

Bouwbedrijven

De bouwsector is een competitieve markt die voortdurend evolueert. De marges staan al geruime tijd onder druk. Een goede organisatie en nauwgezette opvolging van budgetten en bouwprojecten is een must voor de continuïteit en de groei van uw bouwbedrijf. Hiervoor heeft u krachtige ERP-software nodig.

Lees meer
Istock-629628150

Installatiebedrijven

Voor een bedrijf in de installatiesector is een up-to-date overzicht van planning en projecten onmisbaar. Het succes van uw installatiebedrijf valt of staat met de mogelijkheid om gedetailleerde rapporten te maken en uw bedrijfsvoering erop af te stemmen. Met ERP-software behoudt u de controle en doet u uw omzet en winst stijgen. 

Lees meer
Istock-163640826

Dienst na verkoop

Goede offertes opstellen, up-to-date voorraadinformatie, medewerkers efficiënt inplannen, correcte registratie van de gewerkte uren, klanten informeren over de status van de onderhoudswerkzaamheden, snelle nacalculatie en facturatie: al deze factoren zijn cruciaal om van de services die uw organisatie levert een succes te maken.

Lees meer
Istock-510460771-2

ICT en Software

Om uw klanten professioneel te bedienen, hebben uw it-consultants perfect werkende softwaretools nodig, zowel van-op kantoor als op verplaatsing. Bovendien wilt u dat uw klanten op elk moment een zicht krijgen op hun lopende contracten en nieuwe interventies kunnen aanvragen én opvolgen. Onze ERP-software helpt u hierbij.

Lees meer
Istock-616903584

Projectontwikkeling

Voor u als projectontwikkelaar is het essentieel om geïnteresseerde kopers te onderhouden met uw klanten. Een duidelijk overzicht van alle projecten en een nauwkeurige opvolging van de budgetten en facturatie liggen mee aan de basis van het succes van uw bedrijf. ERP-software helpt u om professioneel te werken.

Lees meer
Istock-92040859-blue
Al onze oplossingen