Uurregistratie

Uurregistratie

Hiermee boekt u alle uren op het juiste project. U verwerft inzicht in de prestaties via verschillende filters: periode, werknemer, project, verantwoordelijke,… Ook niet-gewerkte uren (ziekte, verlof,…) kunnen op deze manier efficiënter opgevolgd worden door de HR-afdeling of het sociaal secretariaat.

Uurregistratie - uurregistratie-2

Nacalculatie

De uurregistratie en facturatie liggen aan de basis van de nacalculatie, die een nauwkeurig overzicht geeft van alle kosten en opbrengsten op een project. Zo kunt u ten allen tijde uw projecten bewaken voor, tijdens én na de uitvoering. Bovendien kunt u bij regieprojecten de uurregistratie gebruiken als bron voor de verkoopfacturatie.

Uurregistratie - nacalculatie

Track & Trace

Het Track & Trace systeem laat toe om de wagens van uw arbeiders op de baan te traceren. De geregistreerde uren en afgelegde kilometers kunnen vlot ingelezen worden. Zo hoeft u geen gegevens over te tikken, met kans op fouten als gevolg. In de bouwsector voldoet u hiermee meteen aan de verplichte aanwezigheidsregistratie door een link met checkinatwork van de Overheid.

Track en trace
Al onze oplossingen