Rapportering

Standaardrapporten

Met enkele muisklikken kunt u een aantal standaardrapporten oproepen die u helpen een duidelijk zicht te krijgen op de rendabiliteit van uw projecten en de cijfers van uw bedrijf. Deze rapporten betreffen de omzethistoriek van klanten, open posten, nacalculatierapporten,… U kunt ze bovendien exporteren naar Excel, uw vertrouwde werkomgeving.

Standaard rapporten

Krachtige rapporteringstools

Inzicht en Controle. Op het eerste zicht zijn dit 2 eenvoudige woorden, maar ze zijn ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Want als u op elk moment een gedetailleerd beeld hebt van alle aspecten van uw bedrijfsvoering, kunt u betere strategische beslissingen nemen. Zo wordt uw organisatie sterker en rendabeler op lange termijn. Willen we dat niet allemaal?

Gespecialiseerde software zoals Jet Reports en Power BI, stellen u in staat om uw eigen rapporten, dashboards en analyses te maken, waarbij u zelf de verschillende databronnen kiest. 

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om ERP aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opname webinar rapportering aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen