18 Jun - Plan uw Peppol To Do’s

18 Jun - Plan uw Peppol To Do’s voor Dynamics NAV en Business Central v14

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de installatiesector - Nieuwsbrief april 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de installatiesector te helpen met het inzetten van software en cloud-oplossingen. Digitaal worden is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten. 

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de bouw - nieuwsbrief april 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de bouwsector te helpen met het inzetten van software en cloud-oplossingen. Digitaal worden is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten. 

Opportuniteitskosten

De verborgen kosten van jouw niets-doen-scenario in digitalisering

Organisaties zien een doorgedreven digitale transformatie te vaak als een noodzakelijk kwaad. Hierdoor lopen bedrijven vertraging op in hun besluitvorming om nieuwe technologieën aan te schaffen.

Dezelfde-erp-verschillende-uitkomsten

Dezelfde ERP-oplossing, maar zoveel verschillende uitkomsten. Hoe komt dat toch?

Er zijn nog steeds veel mensen die geloven dat het kopen van nieuwe ERP-software al hun zakelijke problemen oplost. Deze meningen ontstaan vaak in de directiekamer. Maar helaas, software is gewoon software.

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de installatiesector - nieuwsbrief januari 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de installatiesector te helpen met kennis over software en cloud-oplossingen. Digitalisatie in je bedrijf is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten.

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de bouw - nieuwsbrief januari 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de bouwsector te helpen met het inzetten van software en cloud-oplossingen. Digitaal worden is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten. 

Oxygen group

Wist je dat Astena onderdeel is van Oxygen Group?

In november 2023 vierden we de rebranding van iFacto Group naar Oxygen Group. Een groep die sterke bedrijven, gespecialiseerd in Microsoft Business Applications, samenbrengt.

Acht aspecten keuze van implemenatiepartner

Acht aspecten die van belang zijn bij het kiezen van de juiste ERP-implementatie partner

Bij de voorbereiding op een nieuwe ERP-oplossing besteden de meeste organisaties bijna uitsluitend tijd voor de software en zelden meer dan 10 procent aan het grondig evalueren van de potentiële implementatie partners. Is dat verstandig?

Volautomatisch bankieren rechtstreeks vanuit uw erp - herbekijk

Bankieren vanuit Business Central met Isabel Connect - Herbekijk het webinar

Het boekhoudkundig verwerken van uw betalingstransacties kan zeer tijdrovend zijn. Als ondernemer wilt u dat betalingsproces optimaliseren en al uw rekeningen binnen klikbereik kunnen beheren.

Dynamics-365-business-central

Upgraden van Dynamics NAV naar Business Central

Voor bedrijven die met de nieuwste technologische ontwikkelingen bij willen blijven kan het een uitdaging zijn om te bepalen wanneer het tijd is om nieuwe software systemen te omarmen.

Impact van oude software

Gebruik jij nog steeds on-premise ERP-software? De impact van verouderde software.

Er zijn nog veel organisaties die verouderde ERP-software gebruiken. Dat houdt risico"s in. We geven er vijf om eens over na te denken.

Microsoft partner of the year 2022 - 2023 artikel

Microsoft Belgium Partner of the Year Award 2023

We are thrilled to reveal that De Cronos Groep won the 2023 Microsoft Belgium Partner of the Year for the second time in a row.