Nieuws

Ooms logo

Ooms Woonrealisaties uit Rijkevorsel heeft het grootste vertrouwen in standaard ERP-software

Na jarenlang werken met maatsoftware, nemen de medewerkers van bouwbedrijf ‘Ooms Woonrealisaties’ in Rijkevorsel binnenkort een gloednieuw ERP-pakket in gebruik. De standaardsoftware van Microsoft Dynamics 365 Business Central zal hen in staat stellen om hun bouwprojecten tot in de puntjes op te volgen en de slagzin voor hun klanten volledig waar te maken: ‘Don’t worry, build happy!’

Beneens

Beneens uit Olen en Renotec uit Geel in de prijzen

De zaakvoerders van de winnende onderneming, bouwbedrijf Beneens uit Olen, reageerden verrast: “We zijn echt geschrokken. Dit is super. De voorbije jaren hebben we altijd opgekeken naar bedrijven die de Prijs Ondernemen hebben gewonnen. Nu zijn we het zelf. Dat voelt enorm goed. We zijn met zo’n 150 medewerkers. We hebben veel handen nodig. Handen van goud, zijn het. Deze prijs is voor al onze medewerkers.”

Snelle calculatie 450x340

Snelle calculatie, het professionele visitekaartje van uw bedrijf

Als aannemer wilt u van bij het begin een goede beurt maken bij uw (potentiële) klant door hem een professionele en gedetailleerde offerte te overhandigen. Hiermee maakt u een blijvende, positieve indruk bij uw opdrachtgever. U heeft echter niet de mogelijkheid om hier veel tijd in te steken.

Afscheid applicaties ligt moeilijk 450

Afscheid van applicaties moeilijk

In vrijwel elke organisatie is een grote hoeveelheid applicaties in gebruik. Dit is zo gegroeid in de loop der jaren. Soms wordt er gerationaliseerd. Maar meestal groeit het applicatielandschap alleen maar door. Hoe komt dit? Wat betekent het? En wat kunnen we er aan doen? (bron: Computable.nl, auteur: Gijs in ‘t Veld )

Terug naar de werf

Terug naar de werf - Bouw verwacht groei van 2,5% in 2019

De bouwsector is nog steeds optimistisch gestemd en verwacht een groei van 2,5% in 2019. Dat is een pak beter dan de algemene economische groei in ons land die dit jaar geschat wordt op 1,4%. Tijdens het eerste trimester van 2019 kwamen er ook 1000 arbeidskrachten bij in de sector die momenteel 12.600 vacatures heeft openstaan! (bron: persbericht Confederatie Bouw 21/06/2019)

Dynamics 365 business central introvideo 450

Introductie Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central helpt bedrijven in de bouwsector om te automatiseren. Doorbreek de beperkingen van je algemene boekhoudsoftware. Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je bedrijf beter verbonden kan worden en er slimmere beslissingen genomen kunnen worden.

4 technologietrends microsoft white paper 450-2

4 manieren waarop technologie bedrijven kan helpen gedijen in een digitale wereld

De afgelopen tien jaar zijn de manieren waarop mensen met elkaar omgaan en verwachten zaken te doen enorm veranderd. Internet is volwassen geworden, mobiele apparaten maken deel uit van het dagelijks leven en cloudoplossingen zijn heel gewoon geworden. Nieuwe trends, mogelijk gemaakt door deze technologische ontwikkelingen, ontstaan in een snel tempo. Maar is jouw bedrijf er klaar voor? 

Perbericht foto nl 450

Digi-Barometer: Hoe digitaal is jouw wegenbouwbedrijf? Doe mee met de enquête!

Negen toonaangevende partijen uit de Belgische ICT- en wegenbouwsector stellen vanaf 4 juli een specifiek ontwikkelde benchmarktool ter beschikking van de Belgische wegenbouwers. De focus ligt op “kritische bedrijfsprocessen” van wegenbouwers en meet de digitalisatiegraad van elke deelnemer.

201906xx banner zomercampagne vp medium

Zomeractie ‘Planningssoftware voor project- en servicebedrijven’

Kijkt u straks ook even achteruit naar hoe het bedrijf de eerste helft van 2019 functioneerde? Bent u tevreden of denkt u dat het beter kan met bijvoorbeeld een efficiëntere planning

Bc4c image222

Maakten recent de keuze voor Astena’s oplossingen

Kleine en grote ondernemingen kiezen voor astena365 als hun bedrijfssoftware. Het begin van een vertouwensrelatie gesterkt door toekomstgericht technologie van Microsoft en de sectorervaring van het Astena Team. Wie zette een digitale stap voorwaarts? 

Sfeerbeeld live event astena - 8 inspiratiesessies digitaal in bouw en installatie

De technologische evolutie omarmen betekent klaar zijn voor de toekomst

Eind april organiseerden we onze inspiratiesessies. Het doel was om de aanwezige bouwbedrijven te informeren en te inspireren over wat software en IT kunnen betekenen voor de bouwsector. Misschien was u daar zelf wel aanwezig? 

Docker logo

Efficiënt ontwikkelen met Docker biedt meer kwaliteit voor onze klanten

Astena groeit en dus breidt ook ons development team uit. Sinds kort maken onze ontwikkelaars gebruik van Docker containers. Hierdoor kunnen ze efficiënt werken aan kwaliteitsvolle oplossingen voor onze klanten.