Nieuws

Msft rd investeringen

Microsoft is de onbetwiste leider in R&D-investeringen. Wat betekent dat voor jou?

De huidige innovatie in de IT-industrie voltrekt zich in een tempo dat we nog nooit eerder hebben gezien. In haar vorige boekjaar heeft Microsoft 24,5 miljard dollar uitgegeven aan onderzoek en ontwikkeling (R&D). Voor lokale ERP-spelers wordt het erop of eronder.

365 apps

Zo helpt Microsoft Dynamics 365 je om van jouw ‘applicatie-lappendeken’ af te komen

Het is het meest gehoorde obstakel op weg naar een echte klantgerichte organisatie: het gebruik van meerdere software oplossingen in jouw organisatie. Vaak matig geïntegreerd, verschillende gebruikersinterfaces, ... 

20220704 enews bw juli 2022 banner

De digitale bouwwereld - Nieuwsbrief juli 2022

Meer en meer bedrijven in de bouwsector breiden hun digitaal werken verder uit met randoplossingen verbonden met de ERP.  In deze nieuwsbrief brengen we enkele praktijkvoorbeelden van oplossingen die een logische uitbreiding vormen. 

Microsoft belgium partner of the year

Winner Microsoft Belgium Partner of the Year 2022

We are thrilled to reveal that De Cronos Groep won the 2022 Microsoft Country Partner of the Year Award. A huge win for MiCRONOS, the community of Competence Centers of which Astena is part of!

Astena enews installatie juni 2022 mail

De digitale installatiewereld - Nieuwsbrief juni 2022

Meer en meer bedrijven in de bouwsector breiden hun digitaal werken verder uit met randoplossingen verbonden met de ERP. In deze nieuwsbrief brengen we enkele praktijkvoorbeelden van oplossingen die een logische uitbreiding vormen. 

Projectsponsor

Heeft jouw softwareproject een echte project sponsor of slechts een SPINO?

Een succes maken van een software-implementatie project is vandaag de dag verre van eenvoudig! Een sterke en zichtbare project sponsor is een absolute randvoorwaarde om jouw organisatie in beweging te krijgen. 

Erp implementeren is teamwerk

Vijf tips om van je ERP-implementatie een succes te maken

Je ERP-software vervangen of een eerste pakket implementeren is uitdagend, maar cruciaal voor je bedrijf. Hoe maak je van het traject een succes zodat je van alle voordelen kan genieten?
Deze vijf tips komen van ervaringsdeskundigen. 

Werf app

Daarom wil jij meer weten over Microsoft Power Apps!

In elke organisatie zijn er honderden officiële registraties in alle soorten en maten. Met daar bovenop een veelheid aan informele, vaak persoonlijke registraties. Deels op papier en deels (semi-)geautomatiseerd. Tijd voor Power Apps!

Juiste vragen stellen bij software-selectie

Software selectie – stel jij wel de juiste vragen?

De bepalende factoren voor succesvolle ERP-projecten gaan over jouw klanten en jouw mensen. Over jouw organisatie, jouw bedrijfsprocessen en jouw bedrijfscultuur. Het managen van bijhorende organisatorische veraderingen!

Microsoft-intelligent-business-application-platform astena

De volledige integratie van Microsoft vergelijken met generieke koppelingen

Verschillende softwaresystemen verbinden - We vergelijken generieke koppelingen met de volledige integratie van Microsoft. Denk dan bijvoorbeeld aan het bedienen van Dynamics 365 Business Central functies rechtstreeks vanuit Outlook zonder Outlook te verlaten.

Renovatie

Nieuwe wetgeving ‘6% op factuur vermelden met standaardverklaring renovatiewerken’

Begin dit jaar werd het mogelijk om zonder attest 6% btw toe te passen op renovatiewerken. Vanaf 1 juli 2022 wordt deze regeling verplicht. Om deze overgang vlot te laten verlopen is het automatiseren van uw facturatie met behulp van uw ERP-systeem aanbevolen.

Samen-werken

Iedereen mee aan boord bij het nieuwe ERP project

Nieuwe software betekent zo veel meer dan een andere gebruikersinterface voor de eindgebruikers. Gemoderniseerde bedrijfsprocessen, betere samenwerking tussen de afdelingen, een andere omgang met klanten, enz. ...