Schrijf in op onze webinars en live events over ERP

Doorheen het jaar informeren we bedrijven via live demo's bij klanten, in de kantoren van Astena te Merelbeke of te Kontich in de kantoren van Cronos. Regelmatig nodigen we u ook uit om één van de online webinars te volgen.

Wenst u persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van onze activiteiten, geef u dan op voor onze nieuwsbrief met alle nuttige informatie

Is er niet dadelijk een event beschikbaar, vraag even naar onze eventplanning op langere termijn of een individuele kennismaking met onze oplossingen via de contactpagina.

Evenement
Moderne bouw-apps, 7 praktijkvoorbeelden
28 Oct om 11:30

Sinds enkele jaren bouwt Astena apps volgens de noden en op vraag van gebruikers van Microsoft Dynamics NAV of de recente versie Business Central. Bent u zich bewust van de vele mogelijkheden die apps bieden voor uw mobiele medewerkers? Een overzicht!

CEO aan het woord - ERP switch bij Woodstoxx
17 Nov om 13:00

Astena nodigt u uit op 'CEO aan het woord' met CEO Robbert Desmet van afwerkingsbedrijf Woodstoxx aan het woord. In volle groei realiseerde Woodstoxx de selectie en ingebruikname van een nieuw ERP-systeem: Dynamics 365 Business Central van Microsoft.