Schrijf in op onze webinars en live events over ERP

Doorheen het jaar informeren we bedrijven via live demo's bij klanten, in de kantoren van Astena te Merelbeke of te Kontich in de kantoren van Cronos. Regelmatig nodigen we u ook uit om één van de online webinars te volgen.

Wenst u persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van onze activiteiten, geef u dan op voor onze nieuwsbrief met alle nuttige informatie

Is er niet dadelijk een event beschikbaar, vraag even naar onze eventplanning op langere termijn of een individuele kennismaking met onze oplossingen via de contactpagina.

Evenement
De projectplanning niet langer in Excel. Win flexibili-tijd en overzicht!
09 Apr om 11:30

Gratis Webinar

Herkent u volgende van deze problemen in de planning van uw projecten?

  • Planning zit verspreid in XLS-sheets, dat zorgt vaak voor onzekerheid …
  • De planning kan enkel op kantoor bekeken worden …
  • Er sluipen fouten in de lange- of korte-termijn-planning, medewerkers blijken niet beschikbaar ...

Visual Planning is één oplossing waarmee u projecten, medewerkers, werkploegen en materieel eenvoudig en overzichtelijk op elkaar afstemt.

Een professionele calculatie, uw visitekaartje!
16 Apr om 11:30

Gratis webinar.

De eerste indruk is meestal de allerbelangrijkste. Als aannemer wilt u van bij het begin een goede beurt maken bij uw (potentiële) klant door hem een professionele en gedetailleerde offerte te overhandigen. Hiermee maakt u een blijvende, positieve indruk bij uw opdrachtgever. 

Planning voor wegenbouwers niet langer in Excel
23 Apr om 11:30

Gratis webinar

Visual Planning is één oplossing waarmee u als wegenbouwer vat krijgt op materieel klein en groot. Weet waar uw belangrijkste machines zich bevinden van wanneer tot wanneer en hoe het zit met ingeplande onderhoudsbeurten. Optimaliseren is de boodschap!