Succesvolle werkwijze

Een belangrijk element bij deze werkwijze is de snelle kennisoverdracht naar uw hoofdgebruikers. We zetten een testomgeving op waarin ze aan de slag kunnen zodat ze kunnen meedenken over de gewenste features van het softwarepakket. We voorzien voldoende overlegmomenten om te zorgen dat de software volledig matcht met het DNA van uw organisatie. We voorzien ten slotte een uitgebreide opleiding voor de hoofdgebruikers, die de andere medewerkers opleiden volgens het ‘train the trainer’ principe. Indien gewenst biedt Astena verdere opleidingen aan en we stellen e-learning tools ter beschikking.

U kunt tijdens dit volledige traject met een gerust hart vertrouwen op de professionele aanpak van ons team. Onze projectleiders en consultants hebben een ruime ervaring in uw sector en spreken dezelfde taal. Ons development team bestaat uit een goeie mix van senior ontwikkelaars en jonge mensen die volledig mee zijn met de nieuwste ontwikkeltaal en -technieken.

Meedenken, overlegmomenten en een uitgebreide opleiding maken van uw medewerkers professionele gebruikers. Contacteer snel onze specialisten >>