Klaar voor de toekomst met stevige IT-structuur

Bij een Oost-Vlaams installatiebedrijf werkten de 40 bedienden met verouderde software en verschillende losse systemen. Het pensioen van de toenmalige IT-manager deed het besef groeien dat er een andere strategische benadering van de markt vereist was.

Het management klopte bij Astena aan met de vraag om de huidige bedrijfsprocessen en de gewenste situatie in kaart te brengen op basis van sector standaardsoftware Business Central for Installation. De voornaamste doelstellingen: accurate offertes, vlotte facturatie en meer controle over kosten en opbrengsten. Kortom, een toekomstgerichte manier van werken.

Resultaat: na 2 maanden lag een digitaal transformatieplan op tafel dat nu stap voor stap wordt geïmplementeerd. 

Key facts
- Aantal bedienden: 40 (over 3 afdelingen en 2 locaties)
- Resultaat: een digitaal plan voor future-proof werken
- Doorlooptijd: 2 maanden
- Projectbudget: € 15.000

 

We zorgen ervoor dat uw project slaagt

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd

Astena focust zich al jarenlang op de Belgische bouwsector. Uw terminologie en manier van werken kennen we heel goed. Zo krijgt u van ons software en diensten die u echt helpen bij het runnen van uw onderneming.

Innovatief

Innovatief

De mogelijkheden van de software worden elk jaar groter. Wijzelf, Microsoft en de andere bedrijven waarmee we samenwerken, zorgen ervoor dat u uw bouwbedrijf steeds verder kan digitaliseren op uw tempo.

Gestandaardiseerd

Gestandaardiseerd

We werken maximaal met standaardsoftware om onderhoudskosten en andere onaangename verrassingen te vermijden. Dankzij de integratie van verschillende softwaretools zorgen we voor een pakket op maat van uw bedrijf.

Gezond

Gezond

Astena is een financieel kerngezond middelgroot bedrijf met voldoende middelen om uw projecten aan te pakken. We maken bovendien deel uit van De Cronos Groep, het grootste en meest stabiele IT-bedrijf van België met ruim 7500 IT- specialisten, waarvan 1500 Microsoft experten.

Perfect opgeleverd!

Advies

Een nieuwe software met succes implementeren, begint bij de voorbereidingen. Daarom staan we u bij met helder advies over het beste plan van aanpak. Indien u dat wenst, bespreken we vooraf ook samen hoe u uw processen beter kan inrichten. 

Projectbeheer

De opvolging van het project kunnen we helemaal op ons nemen. We houden alles onder controle zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. De oplevertermijn leggen we samen vooraf vast en wij zorgen ervoor dat het werk tegen de afgesproken datum is afgerond. 

Change management

U zal anders werken, met veel minder papier en minder informatie in spreadsheets. Door uw medewerkers te begeleiden in die nieuwe manier van werken, haalt u het maximale rendement uit uw investering. En, we maken het werk ook prettiger. 

3000 gebruikers bij meer dan 100 tevreden klanten

Furnibo
Electro 80
Vorsselmans
Woodstoxx
Beneens
Belcotec
Sanitechniek

Hoe kunnen wij u helpen?

Heb je nog vragen
of wil je een gratis demo?

Contacteer ons