Live op 4 maanden tijd met bouwERP

Een Antwerps bouwbedrijf met 10 kantoorgebruikers werkte met verouderde software en een veelheid aan losstaande Excel-bestanden. Dit stond een vlotte werking van het bedrijf in de weg. Hun vraag aan Astena: een modern IT-platform opzetten.

Tijdens een intensieve brainstorm van 2 dagen bepaalde Astena samen met de zaakvoerders de gewenste manier van werken: meer controle over de lopende projecten en een efficiëntere facturatie van vorderingsstaten. Na een finale toetsing met de eisen en wensen van het management kwam er groen licht om de eindgebruikers intensief op te leiden en te begeleiden. Eens zij de nieuwe werkwijze volledig onder de knie hadden, kon de oplossing live gaan.

Dit project nam in totaal (amper) 4 maanden tijd in beslag.

Key facts


- Aantal bedienden: 10
- Calculatie, projectbeheer en facturatie vorderingsstaten
- Doorlooptijd: 4 maanden
- Projectbudget: € 24.500 

 

We zorgen ervoor dat uw project slaagt

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd

Astena focust zich al jarenlang op de Belgische bouwsector. Uw terminologie en manier van werken kennen we heel goed. Zo krijgt u van ons software en diensten die u echt helpen bij het runnen van uw onderneming.

Innovatief

Innovatief

De mogelijkheden van de software worden elk jaar groter. Wijzelf, Microsoft en de andere bedrijven waarmee we samenwerken, zorgen ervoor dat u uw bouwbedrijf steeds verder kan digitaliseren op uw tempo.

Gestandaardiseerd

Gestandaardiseerd

We werken maximaal met standaardsoftware om onderhoudskosten en andere onaangename verrassingen te vermijden. Dankzij de integratie van verschillende softwaretools zorgen we voor een pakket op maat van uw bedrijf.

Gezond

Gezond

Astena is een financieel kerngezond middelgroot bedrijf met voldoende middelen om uw projecten aan te pakken. We maken bovendien deel uit van De Cronos Groep, het grootste en meest stabiele IT-bedrijf van België met ruim 7500 IT- specialisten, waarvan 1500 Microsoft experten.

Perfect opgeleverd!

Advies

Een nieuwe software met succes implementeren, begint bij de voorbereidingen. Daarom staan we u bij met helder advies over het beste plan van aanpak. Indien u dat wenst, bespreken we vooraf ook samen hoe u uw processen beter kan inrichten. 

Projectbeheer

De opvolging van het project kunnen we helemaal op ons nemen. We houden alles onder controle zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. De oplevertermijn leggen we samen vooraf vast en wij zorgen ervoor dat het werk tegen de afgesproken datum is afgerond. 

Change management

U zal anders werken, met veel minder papier en minder informatie in spreadsheets. Door uw medewerkers te begeleiden in die nieuwe manier van werken, haalt u het maximale rendement uit uw investering. En, we maken het werk ook prettiger. 

3000 gebruikers bij meer dan 100 tevreden klanten

Furnibo
Electro 80
Vorsselmans
Woodstoxx
Beneens
Belcotec
Sanitechniek

Hoe kunnen wij u helpen?

Heb je nog vragen
of wil je een gratis demo?

Contacteer ons